Strach a nízka empatia výsledky neprinesú - Hlubina, Palo
Rozhovor s bývalou prezidentkou Medzinárodnej federácie koučov a riaditeľkou spoločnosti Asterys Giovannou D`Alessio o koučovaní a úlohe kouča, angažovanosti zamestnancov firmy, motivačných faktoroch, spoločných problémoch európskych firiem, požiadavkach trhu na pracovné sily.