Ako sme na tom s kompenzáciami v porovnaní s okolitými krajinami? - Karmažin, Branislav
Opis a porovnanie vývoja kompenzácií ako jedného z najdôležitejších zdrojov krytia spotreby a ukazovateľa, ktorý citlivo vnímajú tak zamestnaní, ako aj zamestnávatelia. Nominálne kompenzácie a kompenzácie v parite kúpnej sily. Ich vývoj s porovnateľnou cenovou hladinou a produktivitou práce. Hodnotenie kompenzácie z pohľadu približovania sa životnej úrovne a z pohľadu konkurencieschopnosti.