Přešlapy ve firemní kultuře aneb Proč jsou zaměstnanci nešťastní - Jemelka, Jiří
Vplyv firemnej kultúry na podnikovú výkonnosť. Chyby, ktorých sa manažment dopúšťa pri budovaní podnikovej kultúry. Spúšťač neproduktívnej kultúry. Osobnostné typy, ktoré šíria negatívnu atmosféru. Možné spôsoby riešenia narušenej firemnej kultúry.