Efekt stereotypů na detekci lži prostřednictvím neverbálních projevů chování - Mynářová, Lenka
Vplyv stereotypov na predstavy, hodnotenia a vzájomné súvislosti medzi nimi. Vzťah medzi detekciou klamstva a tendenciou stereotypného hodnotenia podľa vizuálnych charakteristík. Profesie, ktoré využívajú metódy detekcie.