Sexuálne obťažovanie v škole - teoretické vymedzenie a zistenia výskumnej štúdie na Slovensku - Lovaš, Ladislav
Existencia najčastejších vnútorných a medzi-rodových foriem sexuálneho obťažovania. Identifikácia rodových rozdielov v konfigurácii aktér - obeť. Komplexný pohľad na sexuálne obťažovanie v školskom prostredí. Vzťah medzi skúsenosťou s obťažovaním a jeho následným hodnotením.