Pomáhajte s exportom tam, kam iní nejdú... - Konová, Viera
Podpora štátu na trhoch mimo krajín EÚ. Hlavným zámerom je zvýšenie konkurenčnej schopnosti slovenských exportérov pri prieniku na zahraničné trhy prostredníctvom širokej škály poistných, záručných a úverových produktov.