Vklad podniku do obchodnej spoločnosti - Kolembus, Anton
Vklad podniku do obchodnej spoločnosti - peňažný a nepeňažný. Vklad podniku alebo vklad časti podniku v účtovníctve. Účtovanie vkladu podniku u vkladateľa a prijímateľa vkladu. Vklad podniku alebo časti podniku a zákon o dani z príjmov, zákon o DPH.