Éra značiek sa končí. Prichádza tretia priemyselná revolúcia - Salapa, Juraj
Krátka história prvej a druhej priemyselnej revolúcie. Smerovanie sveta k tretej priemyselnej revolúcii v knihe ekonomického teoretika Jeremyho Rifkina. Tvorba značiek. Príchod digitálnych technológií a správanie moderného spotrebiteľa. Zákazník ako spolutvoriteľ firmy. Upúšťanie od masovej výroby. Výroba kusových originálov.