Stravovanie zamestnancov - Matlovičová, Iveta
Povinnosť zamestnávateľa zabezpečiť stravovanie, ak zamestnáva aspoň jednu fyzickú osobu v pracovnom pomere, alebo v obdobnom pracovnom vzťahu. Stravovanie a stravné, spôsoby zabezpečenia stravovania. Stravovacie poukážky.