Analyzujem a improvizujem - Orfánus, Dominik
Rozhovor s Jurajom Vaculíkom majiteľom reklamnej agentúry a spolutvorcom projektu AeroMobil. Idea lietajúceho auta. Prezentácia lietajúceho auta na konferencii v Montreale. Plánovaný predaj na prelome rokov 2016 a 2017.