Príspevky zamestnávateľa na DDS - Žuľová, Jana
Doplnkové dôchodkové sporenie je súčasťou dôchodkového systému SR od roku 1996. Príspevky zamestnávateľa na DDS sú dobrovoľným plnením zamestnávateľa v rámci jeho sociálnej politiky. Dispozičným právom zamestnávateľa je v zásade aj určenie výšky týchto príspevkov.