Uplatňovanie nástrojov finančnej kontroly v podnikovej praxi - Grofčíková, Janka
Prezentácia výsledkov prieskumu zameraného na identifikovanie uplatnenia nástrojov finančnej kontroly v podnikoch rôznej veľkosti s domácou a zahraničnou majetkovou účasťou.