Market Structure and Performance of the Life Insurance Industry in the Slovak Republic - Brokešová, Zuzana, 1985-
Priemysel so životným poistením ako integrálna časť finančného trhu. Hrubé predpísané poistné ako hlavný ukazovateľ výkonu odvetvia. Dopady zmien štruktúry odvetvia na jeho výkon.