Award criteria in public procurement and their impact on efficiency - Potkanski, Tomasz
Využitie kritéria najnižšej ceny vo verejnom obstarávaní a dopad na efektivitu investície. Legislatívna záťaž, princíp byrokratickej bezpečnosti a pasívna korupcia - prekážky v efektivite. Nutnosť použitia viacerých kvalitatívnych kritérií pre obstaranie verejnej zákazky.