<The> Importance of Financial Literacy in Consumer's Optimal Choice of Insurance - Brokešová, Zuzana, 1985-
Definícia pojmu finančná gramotnosť. Determinanty súčasnej úrovne finančnej gramotnosti obyvateľstva. Vyhodnotenie potrieb jednotlica - základný predpoklad eliminácie finančného rizika. Porovnanie finančnej gramotnosti na Slovensku a v zahraničí.