Pracovná úrazovosť a udržateľný rozvoj - Matkovčíková, Natália, 1982-
Vývoj závažných pracovných úrazov od roku 1990 v Slovenskej republike. Teritoriálna štruktúra závažných pracovných úrazov. Stratégia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci v SR do roku 2020.