Economic development of the Russian Federationand analysis of its energy sector - Abdová, Mariam
Dopady krízy na ruskú ekonomiku (menová a fiškálna politika). Energetický sektor Ruska, jeho štruktúra a stratégia rozvoja. Energetická bezpečnosť Ruska.