<The> Factors influencing economic eficiency of the hospital bed care in terms of the regional allowance organizations - Vaňková, Ivana
Hodnotenie efektívnosti poskytovateľov zdravotnej starostlivosti v Českej republike s ohľadom na vybrané faktory: veľkosť nemocničného zariadenia podľa počtu lôžok, počet hospitalizovaných pacientov, priemerná doba pobytu pacienta v nemocnici, celkové náklady na personál podľa počtu lôžok, atď. Využitie analýzy DEA pri hodnotení efektívnosti českých nemocníc.