Potenciál ponuky rekreačných služieb na báze liečivých, termálnych a minerálnych vôd v Slovenskej republike - Mrkvová, Katarína
Slovenská republika ako krajina s veľkým potenciálom pre tradičnú kúpeľnú liečbu. Charakteristika prírodných liečivých vôd, minerálnych vôd a termálnych vôd. Podnikateľské subjekty využívajúce liečivé vody. Podnikateľské subjekty využívajúce termálne a minerálne vody.