Dočasná nukleárna dohoda s Iránom a jej dopady na regionálnu bezpečnosť - Adašková, Daša
Strategické aspekty iránskeho nukleárneho programu. Technické aspekty iránskeho nukleárneho programu. Dočasná dohoda o nukleárnom programe Iránu. Dopady dočasnej dohody na regionálnu bezpečnosť. Dočasná dohoda o iránskom nukleárnom programe však nemá potenciál zásadne ovplyvniť pokrok v otázke odzbrojenia regiónu Blízky východ, ale predstavuje len jeden z významných krokov na jeho dosiahnutie.