Ekonomické postavenie národnostných menšín (maďarská národnostná menšina) - Strážovská, Helena
Analýza a zhodnotenie ekonomického postavenia národnostnej menšiny vo vybraných okresoch regiónu Nové Zámky s aplikáciou na maďarskú národnostnú menšinu. Sledované výskumné oblasti: vzdelanie, spokojnosť so zamestnaním, rodinný stav, počet osôb v domácnosti, sporenie, investície za posledných 10 rokov, dovolenka a ďalšie.