Regionálne nerovnosti v kontexte Východného Slovenska - Machová, Renáta
Rozmanitosť miery vyspelosti jednotlivých častí východného Slovenska a porovnanie hospodárskych a sociálnych rozdielov jednotlivých krajov a okresov Slovenska pomocou využitia matematicko-štatistických analýz.