Perspektivy realizacii strategii "Jevropa 2020" - Gonda, Vladimír
Charakteristika a ciele Lisabonskej stratégie. Stratégia Európa 2020. Päť hlavných cieľov stratégie. Stratégia Európa 2020 versus Lisabonská stratégia.