Flexible credit line - a new IMF's lending facility - Kováčová, Jana
Flexible credit line (FLC) ako nástroj zabezpečenia likvidity Medzinárodným Menovým Fondom národným vládam pri implmentácii a udržaní požadovanej politiky. Ukazovatele kritérií pre poskytnutie FCL. Výhody FCL. Krajiny využívajúce FCL - prípad Mexika, Poľska a Kolumbie.