Vybrané aspekty súčasných migračných tokov na národnej, regionálnej a medzinárodnej úrovni - Galanská, Nina
Náčrt migračných tokov v rámci legálnej migrácie na troch rôznych úrovniach, identifikácia spoločných znakov migračných tokov na všetkých troch úrovniach. Identifikácia základných prevažujúcich migračných tokov posledných rokov na celosvetovej, európskej a slovenskej úrovni. Štatistický obraz o migrácii a migračných tokoch na jednotlivých úrovniach a jeho analýza.