Voľby a "voľby" rozdelili Ukrajinu - Pressburg, Adrian Peter
Predčasné parlamentné voľby na Ukrajine. Vlastné voľby v Donbase. Vyhlásenie Doneckej a Luhanskej oblasti za nezávislé ľudové republiky a zlúčenie do konfederatívneho Zväzu ľudových republík. Premenovanie na Novorusko - zväz ľudových republík. Jedna krajina - dva systémy. Legitimizovaná moc.