Náhrada nemajetkovej ujmy nezamieňať režimy náhrady - Katonák, Dušan
Náhrada nemajetkovej ujmy spôsobená v súvislosti s dopravnou nehodou. Určenie zodpovednosti a nesprávne závery vznikajúce zo zamieňania predmetných režimov náhrady nemajetkovej ujmy.