Drahí v regióne. Lacní v Európe - Obradovič, Filip
Podľa údajov európskeho štatistického úradu Eurostat mzdové náklady na zamestnanca v Slovenskej republike vyššie ako v Poľsku a Maďarsku. Slovensko dobieha Česko. Mzdové náklady najväčším bremenom pre väčšinu firiem. Riešenie odvodového zaťaženia. Najviac zaťažená práca. Mzdové náklady na zamestnanca vo vybraných štátoch.