Evropská unie — více křižovatek než dálnic - Procházka, Petr
Etapy integračného procesu, teória a európska prax. Menová integrácia ako politické rozhodnutie. Kritériá vstupu do eurozóny. Koordinácia hospodárskej politiky. Reakcia na finančnú krízu. Banková únia.