Nakladanie s komunálnym odpadom v Európskej únii v roku 2012 - Stričík, Michal, 1969-
Hierarchia a ciele odpadového hospodárstva v zmysle platnej legislatívy. Produkcia a nakladanie s komunálnym odpadom v Európskej únii v r. 2012. Porovnanie nakladania s komunálnym odpadom: najlepšie a najhoršie krajiny EÚ a krajiny V4.