Konkurenceschopnost států Latinské Ameriky a Karibiku - Daza Aramayo, Lurdes Gabriela
Vymedzenie pojmu konkurencieschopnosť. Zhodnotenie regionálnej konkurencieschopnosti štátov Latinskej Ameriky. Analýza faktorov vedúcich k dosiahnutiu miery konkurencieschopnosti.