Sparťanská šlechta. Elita proti všem - Šusta, David
Analýza identity futbalového fanúšika a význam futbalového klubu. Etnografický výskum fanúšikov futbalového klubu AC Sparta, ktorý aktívne a intenzívne podporuje tím a vytvára atmosféru futbalového štadióna.