Z vybraných aspektov manažmentu opatrení na zlepšenie situácie v pestovaní ovocia v oblastiach Východoslovenského regiónu - Melničák, Michal, 1980-
Dobré pôdno-klimatické podmienky pre pestovanie ovocia vo Východoslovenskom regióne. Manažment opatrení pre zlepšovanie úrovne ovocinárstva v tomto regióne. Návrh druhovej, odrodovej skladby ovocných drevín.