Podpora a ochrana konkurenčného prostredia zo strany štátu - Hrušovská, Dana, 1964-
Pohľad na ochranu konkurenčného prostredia zo strany štátu a reakcia na novelu zákona č. 136/2001 Z. z. o ochrane hospodárskej súťaže, ktorá nadobudla účinnost 1. júla 2014. Najdôležitejšie navrhované zmeny sa týkajú oblasti posudzovania koncentrácií, majú priniesť zefektívnenie a zrýchlenie správneho konania. Novela prináša pre podnikateľov prevažne priaznivé zmeny, možnosť získania imunity voči súkromnoprávnym nárokom, priaznivejší režim kontroly koncentrácií a dôslednejšiu ochranu informácií.