Pedagogika dneška - výzva k hodnotám - Kozlová, Ľubomíra, 1952-
Krátky exkurz do dejín pedagogiky. Hľadanie odpovede na problémy dnešnej mladej generácie. Závažné kultúrne zmeny a zodpovednosť za problémy.