Etické princípy vo vyučovaní odborného anglického jazyka - Pašková, Hana
Priestor pre riešenie etických problémov, ktoré vyplývajú z odborných tém preberaných na hodinách odborného anglického jazyka na univerzitnom stupni štúdia. Diskusie, prezentácie, prípadové štúdie a riešenie etických problémov. Učiteľ ako vzor etického správania.