Osobnosť učiteľa odborného anglického jazyka na univerzite ekonomického zamerania - Pašková, Hana
Profesionálne predpoklady, ktorými by mal disponovať učiteľ odborného anglického jazyka. Vedomosti z oblasti interkultúrnej komunikácie. Štyri základné typy vyučujúcich, ktoré vychádzajú zo spôsobu prezentácie učiva a vzájomného vzľahu medzi učiteľom a žiakmi. Efektívna jazyková výučba.