Case management: aktivní zapojení klienta i pracovníka do spolupráce - Szotáková, Markéta
Obojstranné zapojenie sa pomáhajúcich pracovníkov a ich klientov do spolupráce v rámci case managementu, ako metódy sociálnej práce. Možnosti využívania aktívneho zapájania sa účastníkov a ďalších osôb do spolupráce pri práci s klientmi sociálnej práce.