Reálie áno alebo nie? Analýza názorov študentov na postavenie predmetu Reálie vo výučbe cudzích jazykov - Kunovská, Ingrid, 1976-
Charakteristika pojmov reálie a lingvoreálie. Vzťah a názory študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave na význam predmetu Reálie v rámci výučby cudzích jazykov.