Foreign trade relations between Russia and Africa - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Vývoj vzťahov RF a afrických štátov. Nedostatočná rozvinutosť vzťahov. Potenciál trhov afrických krajín. Export Afriky do krajín BRICS. Podiely ruského exportu a importu s krajinami Afriky. Militantný a energetický priemysel, PZI a nerastné bohatstvo ako hlavné príležitosti Ruska pre obchod s Afrikou.