Wikipédia alebo Wiki - Stradiotová, Eva, 1963-
Niekoľko definícií Wiki. Porovnanie Wiki s Weblogom, vysvetlenie použitia Wiki vo vzdelávacom procese. Výhody a nevýhody použitia Wiki ako nástroja výučby.