Etika a požadavek komplexnosti v sociální práci - Šrajer, Jindřich
Význam etiky v sociálnej práci a s ňou spojené požiadavky komplexnosti, ktoré rozhodujú o kvalite sociálnej práce. Prístupy sociálnych pracovníkov a kvalita poskytovaných služieb. Súčasné výzvy etiky v sociálnej práci.