Solventnost II konečně tady! - Bohatová Chládková, Dana
Oblasť prípravy Solventnosti II. Dohoda konečného znenia smernice a obecné pokyny prípravnej fázy. Začiatok platnosti Solventnosti II je stanovený na 1. januára 2016.