24 hodín v práci snov - Zimmermannová, Zuzana
Nápad piatich mladých Poliakov založiť webovú stránku Lifetramp. Projekt Lifetramp, ktorý podporuje cielené a pritom nezáväzné "kariérne túlanie". Jednodňové mentorstvo ľudí so zaujímavým zamestnaním. Objavovanie profesií. Tristo mentorov zo stovky krajín, ktorí sú zdrojom inšpirácie. Robiť to, čo prináša radosť.