Boj s pojistným podvodem - kudy vede cesta? - Lhotská, Kateřina
Poistné podvody a náklady na poistné plnenie. Zmena tohto nepriaznivého stavu v poisťovníctve a spôsoby účinnej prevencie. Možnosti zavedenia preventívnych opatrení v boji proti poistným podvodom.