World Financial Frictions and the Economy of the Czech Republic and Slovakia - Szomolányi, Karol, 1976-
Vektorový auto-regresný model (VAR) kvantifikácie makroekonomického vplyvu svetových úrokových sadzieb na sadzobné rozpätie malých a otvorených ekonomík ČR a SR. Roky 2001-2012. Podiel krajiny na prirážke sadzobného rozpätia.