Nákladnými vlakmi zatriasla Ukrajina a dvaja magnáti - Kováč, Ján
Veľkopodnikatelia v železničnej nákladnej doprave. Vplyv ukrajinskej krízy na vývoj v železničnej doprave. Štátne Cargo ako najväčší železničný prepravca. Tržby železničných prepravcov v SR (2011-2013). Výkony železničných dopravcov v SR (2013-2014).