Plynulá výroba za každú cenu - Valachovičová, Viktória
Oživenie ekonomiky a rast podielu expresných prepráv. Expresná preprava tovarov z automobilového, elektrotechnického a high-tech odvetvia. Expresná preprava náročná na bezpečnostné opatrenia a priebežné poskytovanie informácií. Nadštandardné služby a ich cena. Logistické systémy just-in-time a just-in-sequence. Line stopperi.