Sankčná vojna spôsobuje vrásky dopravcom - Valachovičová, Viktória
Embargo na dovoz vybraných potravín do Ruska. Obmedzenie tovarových tokov na trase Európska únia - Rusko. Vývoz na náhradné trhy. Problémy potravinárov. Neľahká situácia dopravcov. Tranzit cez Bielorusko do Ruska.