K aktuálnímu vývoji Evropské právní úpravy zprostředkování pojištění - Karel, Ondřej
Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2002/92/ES zo dňa 9. decembra 2002 o sprostredkovaní poistenia (Insurance Mediation Directive IMD). Aktuálna situácia vývoja európskej legislatívy vzťahujúca sa k problematike sprostredkovania poistenia.